Your monthly usage limit has been reached. Please upgrade your Subscription Plan. Om os - Tidszoner.dk
?

Om os

Tidszoner.dk

Tidszoner.dk er den ultimative kilde til tidsinformation på internettet. Vores mission er at gøre det nemt for alle at finde ud af præcis, hvad klokken er, uanset hvor i verden de befinder sig. Vi ønsker at hjælpe folk med at holde styr på tiden, sammenligne tiderne forskellige steder og kontrollere nøjagtigheden af deres ure. Med over 7 millioner forskellige steder dækket er Tidszoner.dk en omfattende ressource for alle, der har brug for at kende den nøjagtige tid lige nu.

Det er meget nemt og ligetil at bruge Tidszoner.dk. Du skal blot gå ind på hjemmesiden, skrive et sted eller klikke på vores praktiske kort, og så får du den nøjagtige tid for det pågældende område. Vores ur-side viser også yderligere oplysninger som f.eks. tidspunkter for solopgang og solnedgang samt eventuelle sommertidsjusteringer, der i øjeblikket er gældende i dit område.

Du kan også bruge vores praktiske værktøjer til at omregne mellem forskellige tidszoner, beregne sommertidsforskydninger og sammenligne tidspunkter i flere lande.

Uanset om du er rejsende, forretningsmand, studerende eller bare interesseret i at holde styr på tiden rundt om i verden, er Tidszoner.dk den perfekte ressource.